Τρόποι Αποστολής

Η G&J Jewellery παραδίδει τα προϊόντα της στην Ελλάδα

Αποστολή στην Ελλάδα

Δεν χρεώνουμε έξοδα αποστολής για παραδόσεις εντός Ελλάδας. Συνεργαζόμαστε με την SPEEDEX COURIER για τη διαχείριση αποστολών εντός Ελλάδας. Σε μια σπάνια περίπτωση που η περιοχή όπου κατοικείτε δεν εξυπηρετείται από το δίκτυο της SPEEDEX Courier, η G&J Jewellery θα αποστείλει την παραγγελία σας με εναλλακτικό τρόπο, χωρίς έξοδα μεταφοράς. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (θα εμφανιστεί στη σελίδα του προϊόντος) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Εάν η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί λόγω ανωτέρας βίας (κακοκαιρία, απεργίες κ.λπ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρξει κάποια επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση σε περιοχές άνω των 20 χιλιομέτρων από τα κεντρικά γραφεία ταχυμεταφορών και κάποια απομακρυσμένα νησιά.

Αποστολή στην Κύπρο

Οι παραδόσεις στην Κύπρο πραγματοποιούνται με DHL και EMS courier. Η χρέωση ανά αποστολή είναι 9 €. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Η παράδοση πραγματοποιείται 1-2 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή του προϊόντος. Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (θα εμφανιστεί στη σελίδα του προϊόντος) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Εάν η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί λόγω ανωτέρας βίας (κακοκαιρία, απεργίες κ.λπ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρξει κάποια επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση σε περιοχές άνω των 20 χιλιομέτρων από την έδρα των ταχυμεταφορών.

Αποστολή σε Ευρωπαϊκές Χώρες

Οι παραδόσεις στην Ευρώπη γίνονται από ταχυμεταφορείς DHL και EMS. Η χρέωση ανά αποστολή είναι 9€. Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται εντός 48 ωρών. Η παράδοση πραγματοποιείται 3-5 εργάσιμες ημέρες μετά την αποστολή του προϊόντος. Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (θα εμφανιστεί στη σελίδα του προϊόντος) θα ειδοποιηθείτε για την ακριβή ημερομηνία παράδοσης. Εάν η παραγγελία σας δεν μπορεί να εκτελεστεί λόγω ανωτέρας βίας (κακοκαιρία, απεργίες κ.λπ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιβεβαιώσουμε εάν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας. Λάβετε υπόψη ότι ενδέχεται να υπάρξει κάποια επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση σε περιοχές άνω των 20 χιλιομέτρων από την έδρα των ταχυμεταφορών.

Αποστολή εκτός ΕΕ

Για την απόκτηση προϊόντων εκτός ΕΕ, επικοινωνήστε μαζί μας πριν κάνετε την παραγγελία σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

  • Δεν μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση παράδοσης μόλις η παραγγελία σας έχει αποσταλεί στην εταιρεία ταχυμεταφορών
  • Όλες οι παραγγελίες απαιτούν υπογραφή από τον παραλήπτη κατά την παράδοση
  • Εάν ο ταχυμεταφορέας δεν καταφέρει να σας βρει στη διεύθυνση που παρέχεται θα ειδοποιηθείτε με μια προειδοποιητική σημείωση να επικοινωνήσετε μαζί του και να κανονίσετε νέο χρόνο παράδοσης
  • Οι παραγγελίες στην Ελλάδα παραδίδονται μεταξύ 9.00 π.μ. και 8.00 μ.μ. (Ανάλογα με την περιοχή παράδοσης)
  • Σε περίπτωση που επιθυμείτε να λάβετε την παραγγελία σας από κατάστημα ταχυμεταφορών, υποβάλετε την ως σημείωση στη φόρμα παραγγελίας ή επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε για το πλησιέστερο κατάστημα σε εσάς